De patiënt centraal

Voor het fysiotherapeutisch proces is het van belang dat een behandeling afgestemd is op de behoefte van de patiënt. Volgens recent onderzoek ervaren patiënten dit beduidend meer in een kleine fysiotherapiepraktijk dan in een grotere organisatie.

Onderzoek

Uit onderzoek van Qualizorg (2016) onder 700.000 fysiotherapiepatiënten blijkt dat de professionele belangstelling voor de patiënt uiterst belangrijk is, evenals de bejegening en verwachtingsmanagement. Juist hierop scoren kleine fysiotherapiepraktijken kwalitatief beter dan grote praktijken.

de klant centraal bij FysioPraktijkBAS

Waarom FysioPraktijk Bas?

‘De patiënt centraal stellen’ is één van de pijlers waarop mijn praktijk is gebouwd. Het behandelplan wordt samen met de patiënt opgesteld en is afgestemd op hun behoefte. Juist als eenmanspraktijk is het contact persoonlijk. Het behandelproces is overzichtelijk en ik kan me samen met de patiënt volledig richten op de hulpvraag. Ook kan ik er zelf voor kiezen om extra tijd nemen mocht de behandeling of situatie daarom vragen.
Bij mij in de praktijk hoeft u als patiënt geen genoegen te nemen met minder!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.