Gratis Physitrack app bij FysioPraktijk Bas

Wat is Physitrack?

Physitrack is een programma dat u als klant van FysioPraktijk Bas gratis kunt downloaden op uw smartphone, tablet of openen met uw computer. In dit programma staan bijna 2000 Nederlands gesproken video’s met oefeningen. De video’s laten helder en overzichtelijk zijn hoe u een oefening op de juiste wijze kunt uitvoeren. Ook zijn er meer dan 90 standaard oefenprotocollen aanwezig en video’s met duidelijke uitleg over specifieke klachten of aandoeningen.

Waarom?

Vaak geven wij mensen naast de behandeling ook adviezen en oefeningen mee om het herstel bespoedigen. Zeker als om meerdere oefeningen gaat kan het lastig zijn om deze te onthouden en op de juiste wijze uit te voeren. Bij veel mensen schieten door hun drukke leven er nog wel eens bij in of vergeten zij ze simpelweg. Met Physitrack kan dit voorkomen worden! In de PhysiApp kunt u instellen om een herinnering van uw oefeningen te ontvangen op elk gewenst tijdstip. Ook kunt u na het doen van de oefeningen door middel van het aanklikken van een smiley aangeven hoe de oefeningen zijn gegaan. Zo kunt u door de weken heen uw eigen progressie inzien.

PhisiApp bij FysiopraktijkBas

Hoe werkt het?

Na een behandeling fysiotherapie of manuele therapie bepalen wij samen welke oefeningen voor uw klachten het meest geschikt zijn. Wij selecteren de oefeningen in het Physitrack-programma. Vervolgens ontvangt u een mail met de link om de Physitrack/app te downloaden en de link naar het programma online. In dezelfde mail staat ook uw persoonlijke inlogcode vermeld. Als u de Physitrack heeft gedownload of de link heeft aangeklikt en uw wachtwoord heeft ingevuld kunt u in het programma uw voorkeuren opgeven, zoals het instellen van herinneringen. Vervolgens kunt op de juiste wijze en overzichtelijk aan de slag met de oefeningen en bijdragen aan uw eigen herstel!

Voordelen op een rij

U vergeet uw oefeningen niet meer uit te voeren
U voert de oefeningen op een juiste wijze uit
Door het doen van de oefeningen op juiste wijze sneller herstel
U kunt uw progressie door de weken heen zelf inzien

Dus bent u op zoek naar een fysiotherapeut of manueel therapeut en wilt u daarbij de voordelen van Physitrack ervaren? Dan bent u van harte welkom bij FysioPraktijk Bas. Bij FysioPraktijk Bas zijn al mensen uit Amersfoort, Hoogelanderveen, Achterveld, Barneveld, Bunschoten, Hoevelaken, Houten, Hoogland, Leusden, Nijkerk, Nijkerkerveen, Soest, Stoutenburg, Utrecht en Zeist die naar volle tevredenheid gebruik maken van Physitrack.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.